6

Cercetare și experiență

Peste 25 de ani
de experiență

O carne de pui sănătoasă înseamnă ani de cercetare, pentru păstrarea calității factorilor implicați în întregul proces.

 • Experiență, cercetare  și dezvoltare continuă

  Multiplele cercetări științifice studiate și experiența de  peste 25 de ani în creșterea puilor au permis specialiștilor AAylex să dezvolte și să obțină:

   • rețete special concepute pentru fiecare perioadă de viață a puilor, asigurându-le acestora variantele optime, necesarul de proteine, minerale, vitamine și energie zilnice
   • condiții speciale de micro-climat
   • numeroase certificări și brevete de invenție specifice domeniului, ce atestă calitatea produselor CocoRico
  Un know-how continuu
 • Cercetarea vizează condiții benefice de creștere a puilor, respectarea mediului înconjurător

  Folosirea unei stații speciale de biogaz, a platformelor speciale pentru depozitarea deșeurilor, stațiilor de epurare, filtrelor de igienizare și panourilor solare pentru producția de energie electrică “verde” sunt câteva exemple de acțiuni întreprinse până acum și fac parte din planurile de investiții continue ale Grupului AAylex.

  Folosirea de apă pură, de cea mai bună calitate în producție și în alimentarea puilor au reprezentat interese importante pentru grupul AAylex. S-au realizat investiții în toate fermele pentru menținerea calității continue a apei curate, de cea mai bună calitate, pe întregul traseu: de la sursă până la adăpătoarele puilor. S-au instalat sisteme de tratare, instalații pentru îmbunătățirea calității microbiologice a apei, ce provine din foraje proprii-puțuri de mare adâncime. Se fac permanent monitorizări pentru verificarea menținerii parametrilor de potabilitate, apa oferită puilor având un conținut scăzut de nitriți și nitrați, chiar sub limitele impuse de lege.

  http://cocorico.ro/wp-content/uploads/2014/04/kh2.png
 • Cercetarea vizează hrană sănătoasă pentru pui

  Departamentul specializat de nutriție animală are atribuția de a urmări corectitudinea rețetelor, certificând calitatea fiecărui ingredient prin intermediul unui laborator propriu, certificat RENAR, dotat cu tehnologie de analiză de ultimă generație.

  Cerealele folosite în alimentația puilor sunt de proveniență 100% românească, iar rețetele cuprind ingrediente vegetale, fiind formate în special din  porumb, grâu, triticale, soia și adaosuri de vitamine și minerale.

  Hrană sănătoasă pentru pui