baner_resp

Calitate pentru tine

Calitatea înseamnă și responsabilitate.

Responsibilitate față de cei care consumă produsele noastre, față de angajați, față de parteneri și comunitatea din care facem parte.

 • Probabil cel mai responsabil brand, în sectorul nostru

  Responsibilitatea față de clienții noștri și față de cei care consumă produsele noastre reprezintă una din preocupările noastre principale.

  Carnea de pui CocoRico este o adevărată sursă de sănătate pentru organism, recomandată în cadrul unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos, deoarece aduce consumatorilor multiple beneficii: un mix ideal de proteine, minerale și vitamine. Alături de calitatea produselor, ne angajăm într-o responsabilitate deosebită față de angajați, parteneri de afaceri și colaboratori.

  Mai mult decât investiții în calitatea produselor, investim în oameni. Cu un total de aproape 2.000 angajați, Grupul AAylex este interesat continuu să asigure un mediu de lucru plăcut și să se implice în comunitatea din care face parte.

  resp1
 • Ne implicăm

  AAylex se implică constant în proiecte de responsabilizare socială, susținând un stil de viață sănătos, caracterizat prin:

  • educație pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață activ, practicarea de sporturi și mișcare
  • susținerea programelor culturale și artistice
  • susținerea performanței (indiferent de domeniul de interes)
  • grija pentru cazurile sociale, categorii defavorizate sau probleme de sănătate.

  Având valorile fundamentale bazate pe crearea unor produse de calitate superioară, Grupul AAylex și-a luat angajamentul de a livra produse și servicii la cele mai înalte standarde, investiind continuu în trainingul angajațiilor și în procese operaționale sustenabile. Misiunea noastră este de a livra cea mai bună calitate, cel mai bun gust și cele mai sănătoase produse, pentru tine si familia ta. Întotdeauna aceeași calitate, pentru milioanele de consumatori CocoRico, din toată lumea.

  resp2