baner_lafiecare_pas

Calitate la fiecare pas

Până pe masa
clienților.

Suntem mândri să livrăm clienților noștri carne de pui de cea mai bună calitate, aceasta fiind parte a devizei Grupului AAylex: Calitate, Creativitate, Rezultate.

 • Un sistem integrat al calității

  Calitatea se regăsește în fiecare pas al producției de carne CocoRico, începând de la hrana oferită puilor, de la mediul de creștere în condiții lipsite de stres, de la puii crescuți cu grijă, încă din perioada de incubație, și continuând cu cele mai bune condiții de biosecuritate și igienă pentru abatorizare, tranșare, ambalare, depozitare și transport către clienții noștri.

  sis-cal
 • Calitate prin sustenabilitate

  Protejarea mediului prin practicarea unei agriculturi sustenabile reprezintă una din preocuparile constante ale Grupului AAylex. Folosirea unei stații speciale de biogaz, a platformelor speciale pentru depozitarea deșeurilor, stațiilor de epurare, filtrelor de igienizare, precum și panourilor solare pentru producția de energie electrică “verde” sunt doar câteva exemple de acțiuni întreprinse până acum și care fac parte din planurile de investiții continue ale grupului AAylex.

  Producem, în condiții superioare de calitate, produse sustenabile, cu un înalt grad de siguranță alimentară, o reală sursă de sănătate pentru organism.

  calsus