baner_cariere

Cariere

Suntem mereu în căutare de oameni care își doresc dezvoltare profesională. Mereu în căutare de oameni pasionați.

CARIERE-MODIFICAT                                      LOCURI DE MUNCĂ DISPONIBILE

                                                        Click aici pentru a vizualiza locurile de muncă disponibile

detalii-buton

 • Avem nevoie de tine

  Vă mulțumim pentru interesul de a lucra în Grupul Aaylex. Aici puteți găsi posturile pe care le avem disponibile. În cazul în care identificați o poziție care credeți că se potrivește profilului și expertizei dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați, completând datele din formularul de mai jos.

  Pentru aplicații generale, vă rugăm să ne transmiteti CV-ul la adresa de e-mail: recrutare@cocorico.ro, menționând domeniul de interes.

  cariere1
 • Trimite aplicația ta aici

  Click aici pentru a aplica la unul din posturile disponibile.

  Aplica

  cariere2
 • Internship și traineeship

  Un număr mare de tineri, imediat după absolvire, întâmpină dificultăți în a-și găsi un loc de muncă. Bariera de care se lovesc este în general „lipsa de experiență”.

  Aici, la CocoRico, ne gândim la proaspeții absolvenți și la accesul acestora la locuri de muncă. Tocmai de aceea, am dezvoltat internshipuri specifice, cu ajutorul cărora pregătim tinerii pentru viitoarele locuri de muncă. Crearea acestor oportunități în timpul studiilor și accesul acestora la programe de formare, ne ajută să identificăm profile care vor corespunde și pentru necesarul nostru de personal odată cu absolvirea acestora, fie că vorbim despre studii medii sau superioare.

  cariere3