CocoRico Super Cooking Show, la Setsail Black Sea Regatta

Brandul CocoRico a susținut, în week-end-ul 19-21 mai, Setsail Black Sea Regatta, la care au participat 35 de ambarcaţiuni, din România şi Bulgaria.

Colaj stire Regatta

În timp ce echipajele s-au întrecut pe apa, „echipele de pe mal”, copii și mămicile lor, au fost invitate sâmbătă de CocoRico, la un workshop culinar. MC-ul show-ului, chef Ovidiu Drugan a îmbinat partea practică, de preparare a diferitelor feluri de mâncare, cu cea de informare despre ingrediente, tipuri de alimente şi piramida alimentară, numărul optim de mese zilnice etc.

Mămicile au gătit împreună cu Ovidiu Drugan trei rețete speciale din carne de pui CocoRico: Pui thailandez cu lapte de cocos și lime, Pui indian tikka-masala la ceaun și Salată Caesar cu piept de pui la grătar și maioneză de casă cu anșoa. Cei prezenți au descoperit noi gusturi exotice în rețete în care vedeta a fost carnea de pui CocoRico.

Juniorii au participat la un concurs de creație a unui sandwich de pui la grătar și legume proaspete, demn de un „Masterchef”.

Cred că este important să gătim sănătos…..carnea de pui trebuie apreciată la adevărata valoare, un mix de proteine și vitamine benefice organismului, care gătite cu gust și drag pot crea o masă în familie ideală. Când am fost abordat de CocoRico, m-am bucurat să susțin demonstrația culinară, pentru că este o carne ce mi-a fost recomandată cu încredere de un medic veterinar, care știe cum trebuie hrăniți și crescuți puii pentru obținerea cărnii ce își păstrează substanțele nutritive pentru consum. Am învățat, gătind și fiind interesat să îi ofer fiicei mele mâncare sănătoasă, că e important să îți alegi ingrediente sigure, de calitate. Doar așa îți iese și gustul bun de fiecare dată și ai și certitudinea că un produs e sănătos și sigur la fiecare achiziție” a declarat Ovidiu Drugan, fost concurent la Masterchef și directorul Școlii SetSail.

The Ruwix website is the best place to learn about the Worlds best selling puzzle toys, like the Rubik’s Cube.