banner_misiune_viziune

Misiune, Viziune

Calitate, gust, sănătate și grijă pentru clienți

Misiunea noastră este de a livra cea mai bună calitate, cel mai bun gust și cele mai sănătoase produse, cu grijă permanentă pentru clienți.

 • Misiunea noastră

  Misiunea noastră este de a livra cea mai bună calitate, cel mai bun gust și cele mai sănătoase produse, cu grijă permanentă pentru clienții și consumatorii CocoRico din toată lumea.

  Având valorile fundamentale bazate pe crearea unor produse de calitate superioară, AAylex și-a luat angajamentul de a livra produse și servicii la cele mai înalte standarde, investiind continuu în dezvoltarea personală a angajaților și în procese operaționale sustenabile.

  Dezvoltarea constantă, alături de aprecierea consumatorilor din întreaga lume, demonstrează că misiunea noastră este respectată și ne motivează să mergem mai departe, bazându-ne pe principiile companiei.

  produs-pe-iarba
 • Responsabilitate pentru milioane de clienți

  Grupul AAylex  este cel mai mare exportator de carne din România. Calitatea constantă care satisface și cele mai exigente gusturi este motivul pentru care CocoRico este carnea de pui care ajunge pe mesele a milioane de oameni din întreaga lume. Aceasta este o responsabilitate enormă pentru fiecare dintre noi și ne-o asumăm în fiecare zi.

  Pe lângă calitatea produselor, ne angajăm într-o responsabilitate maximă față de angajați, parteneri de afaceri și colaboratori.

  picnic
 • Viziunea noastră

  Viziunea noastră este să devenim brandul preferat de carne de pui, consumat în toată lumea, un brand perfect pentru o viață echilibrată și sănătoasă.

  CocoRico reprezintă o sursă de sănătate pentru corp și suflet, este alegerea firească a unui consumator informat, interesat de un stil de viață sănătos pentru el și cei dragi. Este alegerea unui consumator care dorește să aibă pe masă produse de calitate, sigure, obținute prin agricultură sustenabilă, cu grijă față de oameni și față de mediul înconjurător.

  viziune