Ficăței de pui la tigaie cu legume
Aveți nevoie de:
  • o caserolă de ficăței de pui Cocorico
  • o ceapă verde
  • mărar
  • 2-3 căței de usturoi
  • sare și piper după gust
Sursă de fier și proteine, ficățeii de pui se pregătesc simplu și au un gust delicios.



Mod de preparare:

Încingem o tigaie, cu 2-3 linguri de ulei și adăugăm ceapa verde, tocată mărunt. După ce prinde o culoare aurie, adăugăm ficățeii de pui, la foc mediu, pentru 11-15 minute, întorcându-i cu grijă pe fiecare parte, până se rumenesc.

Când sunt aproape rumeniți, adăugăm usturoiul tocat mărunt și mai lăsăm 2-3 minute. Presărăm mărarul și suntem gata de servit, alături de legume sotate, piure sau mămăliguță, după preferințe. Vă dorim Poftă bună!
Mai multe rețete
Șnițel clasic cu cartofi copți Pui toscan la cuptor cu lămâie Ciocănele de pui la cuptor Musaca de cartofi cu carne de pui Salată de pui cu ou și legume Ciocănele de pui cu muștar Dijon și miere Pui la grătar și salată de ardei românească Aripi de pui în sos picant Carne de pui marinata Ficăței picanți, cu ceapă Supă clară de pui Pui la cuptor cu ierburi de Provence Pulpe de pui cu rozmarin și lămâie Supă de pui cu găluște Fileuri de pui cu sos alb, spanac și ciuperci Chifteluțe de pui la cuptor Tocăniță de pipote și inimi de pui Aripioare de pui la grătar Frigărui cu legume Fajitas cu pui Ficăței de pui la tigaie cu legume Borș de pui Pulpe superioare de pui la cuptor cu tamari și miere Pui cu măsline