Grupul AAylex continuă inițiativa „Arta este hrana pentru suflet” prin parteneriatul cu ArtSafari 2018

32235584_1783086305088020_9073091719578255360_n

Grupul AAylex susține în perioada 11-20 mai cea de-a cincea ediție Art Safari, cel mai așteptat eveniment de artă românească și internațională desfășurat în piaţa George Enescu din capitală.

Proiectul „Arta este hrana pentru suflet” reprezintă inițiativa grupului AAylex de a susține proiecte culturale deosebite, considerând arta, sub multiplele ei forme de manifestare, esențială pentru dezvoltarea armonioasă a oricărei persoane, care dorește să aibă un stil de viață sănătos și echilibrat.

Cu ocazia acestui eveniment, ne dorim să promovăm valorile culturale românești și totodată arta de a trăi sănătos. Credem cu tărie,că adoptarea unui stil de viață sănătos trebuie să încludă atât preocuparea pentru o alimentație sănătoasă a corpului, cât și preocuparea pentru hrana sufletului.

Expoziția Art Safari, organizată anul acesta într-un pavilion special amplasat în piața George Enescu din capitală, oferă vizitatorilor multiple surprize, prin expunerea de opere de artă spectaculoase, ce îmbină istoria cu arta contemporană.

Evenimentul va fi conceput sub forma unui muzeu temporar, care va găzdui: o expoziție de artă contemporană organizată de Hervé Mikaeloff (curatorul Louis Vuitton Foundation din Paris) – Pavilionul Central „Art on Stage” – și o expoziție dedicată artei românești importante, curatoriată de Alina Șerban – Pavilionul Muzeal „Natural-Cultural”. Programul Internațional este organizat în colaborare cu ambasadele Germaniei, Israelului, Elveției, Spaniei, Argentinei, Statelor Unite ale Americii în România și cu Forumul Cultural Austriac. Pavilionul expozițional este semnat de arhitectul Attila Kim, comisarul României la Bienala de Veneția.

Copiii sunt invitați să descopere arta românească de patrimoniu, pe un traseu desenat pe înțelesul lor

Art Safari Kids, programul educațional al Art Safari București, un eveniment unic ca amploare dedicat artei din România, invită și anul acesta copiii să descopere arta românească și marii pictori români. Timp de 10 zile, în perioada 11-20 mai, în Piața George Enescu din Capitală, copiii sunt invitați să ia parte la ateliere de artă interactive și tururi ghidate, pe un traseu expozițional în cadrul Art Safari desenat special pentru ei. Școlile și grădinițele care vor alege să viziteze Art Safari în săptămâna „ȘcoalaAltfel” vor beneficia de programe personalizate.

Grupul AAylex VĂ PREMIAZĂ cu 20 de INVITAȚII DUBLE la cel mai așteptat eveniment de artă din București, Art Safari!

În acest context, CocoRico a pregătit la rândul său o surpriză admiratorilor artei! Un picnic 3 D realizat pe asfalt de către artiștii ArtSafarichiar în Piața George Enescu, reprezentarea artistică a legăturii dintre hrana trupului și cea a sufletului, este locul care vă poate aduce cadou 20 invitații duble la ArtSafari.

Tot ce aveți de făcut este să postați o fotografie cu la picnicul CocoRico cu hashtag-ul #artaestehranăpentrusuflet, într-un comentariu la concursul de pe pagina de facebook CocoRico https://www.facebook.com/cocorico.ro/.

Cele mai creative și fotografii postate, vor fi alese pe data de 15.05.2018, iar câștigătorii vor fi publicați pe pagina de facebook CocoRico!

Citește regulamentul complet al concursului aici: Regulament concurs