Muștarul integral Moutarde de Meaux Muștar de Pommery

Muștarul integral Moutarde de Meaux Muștar de Pommery

Citește mai multe pe
Cocorico Gama Noastră de Produse

Citește mai multe pe
Moutarde de Meaux

Cumpără de pe
Sous Chef

Share

Cămara, Esențiale în bucătărie

Muștarul gurmanzilor

Rețeta de muștar integral Moutarde de Meaux este cam din 1632 și nu s-a schimbat modificat deloc. Cu secole în urmă, muștarul putea fi găsit pe mesele de ospețe ale curții regale franceze și a fost considerat „muștarul gurmanzilor” de către expertul culinar Brillat-Savarin.

Cuvântul francez „moutarde” își are originea din două cuvinte latinești (mustum ardens). Acestea se traduc prin „mustul arzător”, deoarece muștarul a fost întotdeauna creat dintr-o bază de must sau suc de struguri nefermentat. Alții fac referire la domnia ducelui Philippe Téméraire, mare duce de Burgundia, care în 1382 a acordat orașului Dijon diverse drepturi, inclusiv cel de a-i prelua blazonul cu motto-ul: „Moult me tarde”. Moutarde a evoluat în cele din urmă în cuvântul englezesc „muștar”.

Încearcă să adaugi muștar integral Moutarde de Meaux de Pommery în sandvișul tău cu  friptură de pui, ca parte a dressingului pentru salată Caesar, să-l amesteci printre cartofii prăjiți cu bacon crocant sau să-l strecori în sandvișul preferat cu șuncă.

Related Articles​

Cămara, Indispensabile pentru servit
Bolul pestriț smălțuit
Cămara, Esențiale în bucătărie
Păstrează aceste roșii decojite în cămară
Cămara, Esențiale în bucătărie
Respectați clasicii
Cămara, Ustensile de bucătărie
Cutie bento din oțel inoxidabil
Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]