Cunoștințe culinare

Cunoștințe culinare, Masterclas

Alege-ți preferința: la cuptor, la tigaie sau la grătar

Aceste tehnici culinare implică membrele sau pulpele superioare de pui întregi, cu piele, deși poți opta și pentru pulpe fără piele, în funcț... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Ospitalitatea românească la superlativ

Bucătăria românească este profund influențată de aproprierea diferitelor culturi și tradiții – de la cea greacă, turcească și slavă,... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Pui cu legume și multe altele

Jeremy Fox, un bucătar premiat din Statul de Aur (California – Golden State), a fost declarat “Cel mai bun bucătar în 2008” (Best New Chef 20... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ardeiul iute indian Teja

Ardeii iuți indieni Teja fac parte din grupa de ardei iuți Guntur cultivați în districtul Guntur, Andhra Pradesh, India. Sunt cunoscuți în într... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ar trebui să consumi mai mult usturoi și ceapă?

UsturoiDenumire botanică: Allium sativum, Familie: Amaryllis CeapăDenumire botanică: Allium cepa L., Familie: Amaryllis Atât usturoiul cât și ce... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Sfaturi culinare privilegiate din partea bucătarilor

Cu toții avem acel prieten care are abilitatea neobișnuită de a descoperi un restaurant modest, obscur, un adevărat deschizător de drumuri. Hei, ... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Neirosirea resturilor alimentare

Valoarea anuală a alimentelor irosite la nivel global este de 1 trilion de dolari și cântărește 1,3 miliarde de tone. Ce s-ar întâmpla dacă ar... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Sfecla mangold

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Tot despre Pablo și gătit

Mâncarea este omniprezentă în opera lui Picasso. Gândiți-vă la planta de tomate din studioul de pe strada Grands-Augustins, tocănița de anghil... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Lectură plăcută

Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Lectură plăcută

Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Muștarul, un condiment nepotrivit pentru cei slabi de înger

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]