Optimal packaging,
Optimal taste

Ambalajul nostru

Ambalare optimă, gust optim

Caserolele Noastre

Caserolele Cocorico au fost concepute pentru a păstra gustul tuturor produselor. Gamele de produse din carne de pui Cocorico au gramaje diferite, fiind ambalate în caserole cu dimensiuni diferite. Perioadele de valabilitate ajung până la 15 zile.

Caserolele sunt fabricate din polipropilenă (PP), în timp ce folia este un hibrid din PP și PET, iar etichetele sunt pe bază de hârtie. Aceste materiale sunt într-un proces constant de optimizare a durabilității și caracterului ecologic, în conformitate cu inițiativele de gestionare durabilă a mediului. Ambalajele Cocorico vor fi similare în toate țările, cu excepția etichetelor geo-localizatoare pentru fiecare piață.

Refrigerare

Carnea de pui Cocorico este păstrată în ambalaje de înaltă calitate, asigurând prospețimea produselor și păstrarea valorilor nutriționale. Acest lucru se realizează prin controlul temperaturii și un sistem revoluționar de refrigerare cu aer. Aceste sisteme contribuie la răcirea rapidă a produselor și la asigurarea calității pe întregul lanț de distribuție.