Meșteșugită din materiale tradiționale

Meșteșugită din materiale tradiționale

Ceramică de
Studio Blue

Citește mai multe pe
Denby Pottery

Cumpără de pe
Denby Pottery

Share

Cămara, Indispensabile pentru servit

Ceramica albastră Denby Studio Blue

Ceramica Denby Studio Blue prezintă patru nuanțe uimitoare de albastru care se completează pentru a crea o gamă tonală frumoasă pe care o întâlnim adesea în roci și minerale. Linia este inspirată de estetica naturală pentru locuință folosindu-se materiale tradiționale și tehnici tradiționale de olărit.

Această colecție de ceramică confecționată manual, care este realizată în Derbyshire Anglia, include o serie de boluri, farfurii și platouri concepute pentru a lua masa.

Designerul șef de la Denby, Nicola Wilson, ne relatează: „Culorile și texturile pietrelor și rocilor naturale, cum ar fi, silexul (cremene), șistul și creta au stat la baza inspirației din spatele seriei Studio Blue. Am creat emailuri care evocă diferitele suprafețe observate în aceste minerale, combinându-le apoi pentru a crea o gamă armonioasă „.

Instrucțiuni de îngrijire: Cu toate că produsele din ceramică Denby Studio Blue sunt sigure pentru mașina de spălat vase, spălarea constantă a vaselor poate duce la decolorarea lor în timp. Se recomandă reglarea mașinii la temperaturi joase și utilizarea detergenților lichizi.
Dacă dispui de timpul necesar, este și mai bine să speli manual piesele din ceramică. Ceramica Denby Studio Blue este potrivită pentru microunde și congelatoare, dar orice schimbare bruscă de temperatură poate cauza fisuri. Asigură-te că încălzești sau răcești progresiv produsele ceramice pentru a evita astfel de fisuri.

Related Articles​

Cămara, Esențiale în bucătărie
Respectați clasicii
Cămara, Ustensile de bucătărie
Vase de gătit cu tradiție, Mauviel M’Heritage
Cămara, Ustensile de bucătărie
Prosop de bucătărie din bumbac și lână
Cămara, Esențiale în bucătărie
Păstrează aceste roșii decojite în cămară
Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]