Șapte podcast-uri delicioase

Șapte podcast-uri delicioase

Asculta pe
Spotify

Share

Personalități, Profiluri

În spiritul tendințelor Podcast-urilor

 1. Prince Street
  Prince Street este un podcast cultural pentru persoanele care iubesc lumea culinară. Prin interviuri cu celebrități și rapoarte de teren, echipa noastră de jurnaliști, actori și scriitori premiați explorează lumea în continuă schimbare care promovează ceea ce mâncăm, ceea ce gătim și modul surprinzător mâncarea ne influențează viața.
  Go to Link (Spotify)
 2. Proof
  Proof etalează relatările surprinzătoare și amuzante din spatele scenei, ce roiesc în jurul mâncărurilor și băuturilor, poveștile care s-au pierdut, cele „subînțelese”. Pătrunde dincolo de rețete și preparate culinare pentru a investiga mâncarea pe care o apreciem, dar și pe cea pe care nu o apreciem.
  Go to Link (Spotify)

 3. The Splendid Table
  Splendid Table conectează oamenii cu ajutorul limbajului culinar și al mâncărurilor, aduce în prim plan conversații surprinzătoare și proaspete de la confluența mâncărurilor, oamenilor și culturii: știința, istoria, poveștile din spatele scenei și semnificațiile mai profunde care se reunesc de fiecare dată atunci când oamenii se așază pentru a se bucura de o masă bună.
  Go to Link (Splendid Table)

 4. The Sporkful
  Sporkful reprezintă mai mult decât o abordare culinară, lansează întrebările cele mai provocatoare, fără pretenții, explorează noi modalități de a mânca, pune în discuție aspecte mai profunde legate de mâncăruri și identitate. Sporkful nu este pentru gurmanzi, ci pentru mâncăcioși.
  Go to Link (Spotify)

 5. Spilled Milk
  Găzduit de Seattlites și cunoscuții scriitori culinari, Molly Wizenberg și Matthew Amster-Burton, Spill Milk este un spectacol de comedie despre mâncare, gătit, rețete – toate împănate cu un strop de umor sănătos.
  Go to Link (Spotify)

 6. Bite
  Bite este un podcast care devoalează poveștile surprinzătoare din spatele a ceea ce sfârșește în farfuriile noastre. Explorează politica și știința a ceea ce mâncăm și motivației de a mânca și oferă o mulțime de articole gustoase de care nu te plictisești. Este un podcast pentru persoanele care se gândesc la ceea ce mănâncă.
  Go to Link (Mother Jones)

 7. Milk Street
  Radio-ul Milk Street al lui Christopher Kimball călătorește în lume pentru a adresa întrebări și pentru a obțineți răspunsuri despre gătit, mâncăruri, cultură, vin, agricultură, restaurante, literatură și viețile și culturile oamenilor care cultivă, produc și creează alimentele pe care le consumăm.
  Go to Link (Milk Street Radio)

Related Articles

Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]