Muşchiuleţ de piept de pui cu sos de paprika românesc

Muşchiuleţ de piept de pui cu sos de paprika românesc

Citește mai multe pe
Cocorico Porții

Citește mai multe pe
Chili

Citește mai multe pe
Wikipedia

Citește mai multe pe
Provence Cuisine

Share

În jurul lumii, Rețete

Reţete clasice şi simple din România

Ardeii roşii şi roşiile cherry au multe carotenoide, acestea fiind precursorii vitaminei A care se găsesc în plante. Legumele roşii şi fructele sunt, de asemenea, o sursă bună de polifenoli antioxidanţi şi vitamina C. Încearcă această salată românească de ardei care conține ardei grași roșii, ardei portocalii și ceapă verde tăiată mărunt, pentru o masă simplă și sănătoasă.

Mod de preparare

  • Salată din ardei tăiați mărunt
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ardei portocaliu¾ cană de roșii cherry
  • 2 cepe verzi

Taie ardeii în inele, apoi taie ceapa grosier. Transferă ingredientele într-un castron și adaugă roșiile cherry.

Prepararea puiului

  1. 1 kg de piept de pui fără piele, dezosat
  2. 3 linguri de ulei de măsline
  3. Zeama de la 1 lămâie. 
  4. Un vârf de piper negru şi sare de mare

Lasă puiul la marinat timp de 1 oră sau peste noapte. Încălzeşte tigaia grill timp de 3 minute sau lasă puiul la foc mediu timp de 6 minute, pe o parte. Întoarce puiul pe partea cealaltă şi lasă-l alte 6 minute. Taie-l în felii şi pune-l deoparte.

CCRC HH P 4_0001_DSC00199
CCRC HH F Recipes 4_0001_DSC00194
Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]