Borș de pui – haisagatim.ro

  • spate, aripi, gât de pui
  • 2 morcovi
  • 1/4 țelină
  • 1 păstârnac
  • 1 sfeclă roșie mică
  • 1/2 de ardei
  • 2-3 cartofi
  • 1 ceapă mică
  • 100 ml bulion
  • leuștean
  • 2 gălbenușuri
  • 250 ml borș
  • sare
  • wings, chicken neck
  • 2 carrots
  • 1/4 celery
  • 1 parsnip
  • 1 small beetroot
  • 1/2 pepper
  • 2 - 3 potatoes
  • 1 small onion
  • 100 ml tomato souce
  • lovage
  • 2 egg yolks
  • 250 ml soup
  • Salt
  • Timp de preparare: 65 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Spate, aripi, gât de pui

Metoda

Se curăță zarzavatul, se toacă, se lasă ardeiul întreg, iar restul se dau pe răzătoarea mare. Se pune într-o oală apa, se adaugă zarzavatul, ceapa și tacâmurile de pui și se lasă la fiert. Se adaugă și puțină sare. Se adaugă cartofii, leușteanul și bulionul. Când cartofii sunt fierți, se adaugă borșul clocotit în prealabil. La sfârșit, se freacă gălbenușurile cu puțină sare, se adaugă puțin câte puțin din zeama fierbinte și apoi se răstoarnă totul în oală.