Dovlecei cu piept de pui şi caşcaval

  • 150 g caşcaval
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 legătură patrunjel verde
  • 3 ouă
  • sare
  • piper
  • 150 g soft cheese
  • 4 tablespoons olive oil
  • 1 bunch parsley
  • 3 eggs
  • salt
  • pepper
  • Timp de preparare: 45 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Piept de pui

Mod de preparare: Pieptul de pui se taie bucăţele şi se pune la călit. Dovleceii se spală, li se înlătură capetele şi cu ajutorul unei linguriţe se scobesc în interior. Miezul dovlecelului nu îl aruncăm, ci îl tocăm mărunt şi îl vom încorpora în compoziţia cu care vom umple dovleceii. Într-un vas punem 2 linguri de ulei de măsline şi călim puţin miezul dovlecelului. Adăugăm şi pieptul de pui în tigaie, asezonăm cu sare şi piper şi dăm deoparte compoziţia. Separat, batem bine ouăle cu un praf de sare şi adăugăm pătrunjelul verde tocat. Încorporăm ouăle în compoziţia de pui cu dovlecei.
Într-o tavă de cuptor punem 2 linguri ulei de măsline şi aşezăm dovleceii cu faţa în jos. Punem tava la cuptor pentru 10 minute la foc mediu, pentru a se înmuia foarte puțin dovleceii. Îi scoatem din cuptor, îi întoarcem cu faţa în sus şi îi umplem cu mixul pregătit. Deasupra radem caşcavalul şi punem la cuptor pentru 30 minute sau până capătă o culoare frumoasă deasupra. CocoRico vă urează poftă bună!