Ghiveci de legume cu aripioare de pui

  • 10 aripioare de pui
  • 1 vânătă mică
  • 150g mazăre congelată
  • 150g fasole verde
  • 150g conopidă
  • 3 cartofi
  • 1 ceapă medie
  • 1/2 ardei capia
  • 1 morcov mic
  • Mărar verde
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 10 chicken wings
  • 1 small eggplant
  • 150g frozen peas
  • 150g green beans
  • 150g cauliflower
  • 3 potatoes
  • 1 medium-size onion
  • 1/2 bell pepper
  • 1 small-size carrot
  • fresh dill
  • 2 tbsp. tomato paste
  • Timp de preparare: 65 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Aripioare de pui

Metoda

Se fierb aripioarele separat. Se călește ceapă tocată mărunt, se adaugă ardeiul și morcovul. Când sunt călite, se adaugă aripioarele și se înăbușă împreună cu puțină supă de carne. Se adaugă fasolea verde apoi cartofii, conopida, mazărea și vânăta la intervale de 5 minute. Se completează cu supa de carne până se acoperă legumele.