Ostropel de pui – gospodini.blogspot.com

  • 8 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 100ml de ulei
  • 2-3 linguri de făină
  • 1 cană cu apă (250ml, dar se poate pune și mai multă dacă vreți sosul mai subțire)
  • 1 căpățână de usturoi
  • 1 lingură de oțet
  • 100ml de bulion dulce
  • 8 chicken thighs
  • 1 carrot
  • 1 onion
  • 100ml oil
  • 2-3 tbsp flour
  • 1 cup of water (250ml but you can add more if you want a thinner sauce)
  • 1 glove garlic
  • 1 tbsp vinegar
  • 100ml sweet broth
  • Timp de preparare: 35 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Pulpe de pui

Metoda

Se prăjesc pulpele de pui. După ce s-au rumenit bine, se scot și se țin la cald. Apoi în uleiul în care s-a prăjit carnea se călesc morcovul și ceapa tăiate foarte mărunt. Când sunt călite, se adaugă făina, se amestecă bine, apoi se adaugă apă caldă, bulion și oțet. Se fierbe sosul 15 minute, se adaugă carnea și usturoiul pisat și se mai lasă împreună încă 10 minute.