Piept de pui umplut – www.culinariada.com

  • 1-2 piepți pui
  • brânză topită
  • 100-150gr de șuncă feliată foarte subțire
  • 1 legatură de leurdă
  • Amestec de ardei (roșu, galben, verde) tăiat cubulețe
  • 100-150gr de făină
  • 2 ouă
  • sare, piper, boia, curry
  • 1-2 chicken breast
  • 1 package of melted cheese
  • 100-150gr sliced thin ham
  • ramson
  • pepper mix (red, yellow, green) diced
  • 100-150gr flour
  • 2 eggs
  • salt, pepper, paprika, curry
  • Timp de preparare: 40 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Piept de pui

Metoda

Se ia pieptul de pui, se sărează, se pun frunze de leurdă, peste care se așează un strat de brânză topită, se condimentează cu piper, după care urmează un strat de șuncă, urmează alt strat de leurdă, peste care se pune un nou strat de brânză topită și se pune boia.
Se rulează pieptul de pui, se pune un praf de curry și se prinde cu scobitori în lateral.

Rulourile astfel formate se trec prin făină, se bat ouălele, se sărează și se trec rulourile prin ou după care încă o dată prin făină. Se prăjesc pe ambele părți la foc potrivit. Se scot pe hârtie absorbantă, se lasă să se răcească și se taie, se așează pe o farfurie și se garnisește cu ardei multicolor.