Pui moldovenesc cu ciuperci și smântână – costachel.ro

  • 800 g pui
  • 50 g unt
  • 1 ceapă
  • usturoi (după gust)
  • 400 ml smântână
  • 1 legatură de mărar
  • sare
  • 500 g ciuperci
  • 800 g chicken
  • 50 g butter
  • 1 onion
  • garlic (to taste)
  • 400 ml sour cream
  • dill
  • salt
  • 500 g mushrooms
  • Timp de preparare: 50 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Piept de pui

Metoda

Se înăbușă puiul în unt împreună cu ceapa și usturoiul tocate și puțină sare. Se adaugă ciupercile și se lasă să scadă în suc propriu (eventual se adaugă puțină supă de carne).

Separat se pregătesc smântână și mărarul, se scade smântână până devine un sos cremos și se adaugă peste pui.