Pui Parmesan – asweetpeachef.com

  • 2 bucăți piept de pui dezosat, fără piele
  • 1/2 cană crutoane
  • 1 lingură oregano uscat
  • 1 lingură busuioc uscat
  • 1 lingură cimbru uscat
  • 2 lingurițe sare
  • 1 linguriță piper negru
  • 2 lingurițe ulei de măsline
  • 2 căni sos de roșii
  • 150gr mozarella
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 halves of chicken breasts, boneless, no skin
  • 1/2 cup breadcrumbs
  • 1 tbsp. dried oregano
  • 1 tbsp. dried basil
  • 1 tbsp. dried thyme
  • 2 tsp kosher salt
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 tbsp. olive oil
  • 2 cups tomato sauce
  • 4 oz. fresh mozzarella, thinly sliced
  • 2 tbsp. grated Parmesan cheese
  • Timp de preparare: 45 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Piept de pui dezosat, fără piele

Metoda

Se amestecă toate condimentele, sarea, piperul și crutoanele cu blenderul. Se acoperă piepții de pui cu amestecul rezultat și se scutură excesul. Se încălzește uleiul de măsline într-un vas la temperatura medie. Se rumenește puiul câte 3 minute pe fiecare parte.
Se adaugă sosul de roșii peste pui, se presară parmezan pe fiecare bucată și se acoperă fiecare bucată cu felii de mozarella.

Se dă la cuptor 10 minute cu folie și încă 5 minute fără folie.