Pui spaniol cu chorizo și cartofi – www.nigella.com

  • 6 pulpe de pui (600g)
  • 350gr cârnați chorizo, tăiați în bucăți de aprox. 4 cm
  • 1/2kg cartofi tăiați cuburi
  • 1 ceapă roșie, tăiată mare
  • 1 linguriță de oregano uscat
  • coajă răzuită de la 1/2 portocală
  • 6 chicken thighs
  • 350 grams chorizo, cut into 4cm
  • 1/2 kilogram potatoes (halved)
  • 1 red onion, roughly chopped
  • 1 teaspoons dried oregano
  • grated zest of 1/2 lemon
  • Timp de preparare: 50 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Pulpe de pui

Metoda

Se încălzește cuptorul în prealabil. Se pune uleiul într-o tavă mare, copanele de pui și cartofii. Deasupra se adaugă bucățile de cârnați chorizo și se presară oregano și coajă de lâmăie.

Se ține la cuptor o oră, dar după jumătate de oră, se adaugă sucul de la 1/2 portocală.