Pui Teriyaki – bucataras.ro

  • 1 kg de pulpe de pui
  • 1 linguriță de ghimbir proaspăt ras sau pudră
  • 1/3 cană de sos de soia
  • 2 linguri de miere
  • 2 căței de usturoi, pisați
  • 1 lingură de ceapă, tăiată foarte mărunt
  • 1/2 cană de apă
  • 1 kg chicken legs
  • 1 tsp fresh grated or powder ginger
  • 1/3 cup of soy sauce
  • 2 tbsp. honey
  • 2 crushed garlic gloves
  • 1 tbsp. fine chopped onion
  • 1/2 cup of water
  • Timp de preparare: 100 minute
  • Dificultate:
  • Produs: Pulpe de pui

Metoda

Se amestecă toate ingredientele pentru sos. Se curăță pulpele de pui și se adaugă în sos, se pun într-o pungă sau într-o cutie închisă ermetic. Se lasă la frigider peste noapte.

A doua zi se pun în tavă și se coc la cuptor aproximativ 1 ora. Din când în când se pune din sos pe deasupra.