Am investit în una dintre cele mai moderne companii din România. Am investit în integrare, în ferme și în hrana sănătoasă a puilor. Am adăugat pasiune. Am îmbinat tradiția și tehnologia de ultimă oră, pentru a oferi calitate pentru carnea de pui și cel mai înalt grad de siguranță alimentară. Am putea spune că a fost nevoie de SuperPuteri să ajungem astăzi aici, să fim unul dintre cele mai respectate branduri care ajung pe mesele a milioane de oameni din România și Europa.

Însă, adevărații eroi nu suntem noi.

Adevăratul Erou ești Tu.

Pentru că TU alegi pentru cei dragi ție.

Noi doar oferim certitudinea că pe masa ta va fi întotdeauna o carne de pui sănătoasă, de cea mai bună calitate.

Mai mult decât un produs, o promisiune

CocoRico este mai mult decât un produs alimentar. Este o promisiune a calității și responsabilității. O promisiune pe care se bazează milioane de oameni din România și Europa, atunci când aleg carnea de pui CocoRico.

Astăzi, mai mult ca niciodată, în abundența de produse alimentare, este din ce în ce mai greu să alegem acele produse care să ne asigure o alimentație sănătoasă, fără riscuri. Avem nevoie de produse alimentare în care să avem cu adevărat încredere, produse pe care să ne putem baza, în fiecare zi.

CocoRico a ales integrarea activităților sub un singur acoperiș. De la primul ou, până la carnea de pui care ajunge pe masa ta, controlând întregul proces (modul în care sunt crescuți puii, hrăniți cu cereale 100% românești, modul în care se procesează carnea, respectând normele de siguranță alimentară, dar și modul în care este verificată, ambalată și distribuită carnea, ajungând proaspătă la consumatori).

CocoRico duce la superlativ toate cele 5 semne ale calității cărnii de pui (conținutul de substanțe nutritive din carnea de pui, modul de hrănire al puilor, modul de creștere în condiții lipsite de stres, prospețimea și siguranța alimentară), astfel încât consumatorii să găsească în CocoRico ceea ce caută. Încrederea.

Mai mult decât un brand.

CocoRico reprezintă mai mult decât un brand.
CocoRico reprezintă oamenii care au încredere în carnea de pui sănătoasă, produsă în mod responsabil și la cele mai înalte standarde.
CocoRico reprezintă oamenii care vor să fie informați pentru a urma un stil de viață echilibrat. Sunt cei cărora le pasă de mediul înconjurător.
CocoRico îi reprezintă pe toți cei care aleargă și fac față provocărilor și sarcinilor în ritmul tot mai alert al zilelor noastre. Ei sunt eroii anonimi, care prin alegerile lor, fac fiecare zi mai bună.
CocoRico îi reprezintă pe cei care aleg sănătos pentru cei dragi.
CocoRico ești TU.

Chiar dacă celorlalți li se pare ușor și firesc să se bucure mereu de rezultatele alegerilor tale, tu faci eforturi pentru asta în fiecare zi. Acele eforturi care nu se văd, dar pe care cei dragi le simt.
Ești Erou atunci când pregătești copiii și îi duci la școală în siguranță. Ești Erou atunci când petreci multe ore la birou ca să le poți oferi celor dragi mai mult decât ieri.
Ești Erou când mergi la cumpărături și aproape ai nevoie de SuperPuteri ca să alegi dintre miile de oferte, produse sănătoase pentru acasă.
Ești Erou atunci când pregătești o cină în familie și mai ai energie ca să te joci cu cei mici și să păstrezi fericirea pe chipul tău, pentru cei de lângă tine.

Să îi cunoaștem pe Eroii CocoRico.

CocoRico este femeia care are încredere în forțele proprii și știe că, astăzi, un om informat este un om sănătos. Și va alege întotdeauna o alimentație sănătoasă. Pentru ea și cei dragi ei.
Este femeia care iubește. Este femeia independentă. Este mama care alege o carne de pui sănătoasă pentru copiii ei. Este femeia care știe ce înseamnă să fii Erou în fiecare zi.
Ești TU, femeia care știe că forța ei stă și în alegerile pe care le face. Și va alege întotdeauna un produs de încredere.

CocoRico este bărbatul care știe să ofere protecție celor dragi. Este bărbatul care știe să îi învețe pe cei de lângă el și care se gândește la viitorul lor.
Este tatăl și Eroul copiilor atunci când ajunge acasă.
Este bărbatul care alege o carne de pui sigură pentru el și cei dragi lui.
Ești TU, bărbatul care știe că puterea stă într-o viață echilibrată, în cunoaștere și într-o alimentație proaspătă și naturală.

Celebrăm Eroul din tine. Pentru că ești cu adevărat un Erou atunci când alegi pentru tine și pentru cei dragi, în fiecare zi, carnea de pui CocoRico.