Cocorico – Bienvenido a España! Ne vedem la Alimentaria 2024, târgul internațional de renume mondial, în Barcelona! Pregătiți pentru Fiesta?

Cocorico – Bienvenido a España! Ne vedem la Alimentaria 2024, târgul internațional de renume mondial, în Barcelona! Pregătiți pentru Fiesta?

Citește mai multe pe Cine Suntem Noi

Facebook facebook.com/cocorico.ro

Instagram instagram.com/wesaycocorico

Share

19 martie 2024

Suntem mândri să expunem specialitățile noastre 100% românești, Cocorico – The All-Natural Chicken Brand la Alimentaria 2024, în Barcelona.

Alimentaria 2024 prezintă cele mai recente tendințe din industria alimentară, prin cei peste 3.000 de expozanți, organizați pe sectoare, 34% dintre ei din peste 57 de țări, care beneficiază de acoperirea internațională a Alimentaria & HOSTELCO 2024 pentru a prezenta cele mai inovatoare produse din portofoliul lor.

Încântați să ne bucurăm de gustul savuros al noilor noastre produse, specialități din pui gata de consum sau gata de gătit, precum: Pollo Relleno, Albóndigas de pollo, Filetes tiernos or Hamburguesas jugosas, împreună cu deja cunoscutele Pastrami y Salchichas.

Expunem produsele Cocorico către toți consumatorii și partenerilor interesați să descopere noile noastre propuneri inovatoare de alimente sănătoase, ca parte a Pavilionului Național al României.

Producem proteină din pui naturală și sănătoasă, sub diverse forme, pentru consumatorii noștri: proaspăt, gata de gătit și gata de consum, și suntem probabil cea mai certificată companie din industria alimentară – produse din carne de pui – din România!

Cocorico este singurul brand românesc certificat pentru PUI CRESCUT ÎN BUNĂSTARE / SUSTENABIL de către TUV Austria și SGS pentru compoziția sa unică, complet naturală. Aceste certificări unice demonstrează că puii noștri sunt crescuți cu grijă și în cea mai bună stare, oferind produse de calitate superioară, într-o manieră durabilă.

Respectăm cele mai înalte standarde de biosecuritate și producem cea mai sănătoasă și mai naturală carne de pui, fragedă, ideală pentru consumatorii de toate vârstele și preferințele.

Inovațiile noastre din pui gata de consum și gata de gătit sunt produse utlizând rețete artizanale naturale la cele mai înalte standarde de calitate, folosind tehnologie de ultimă oră (cum ar fi NO PROUDUCT TOUCH, consumatorul fiind primul care atinge produsul). Cu un gust spectaculos și etichete 100% curate (fără nitriți, conservanți, aditivi etc.), produsele noastre sunt ideale pentru toți consumatorii, fără nicio restricție, adaptabile pentru cultura alimentară a oricărei țări.

Ne bucurăm să avem oportunitatea de a întâlni noi clienți și parteneri internaționali, de a construi relații de lungă durată și de a fi la curent cu cele mai recente noutăți  din industria alimentară.

Vino alături de noi în Pavilionul 3, standul C-701, pentru a descoperi produse inovatoare cu gust spectaculos și etichete 100% curate!

Când ai ceva care este cel mai bun, ar trebui să-l scoți în lume în cel mai bun mod!

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.