Cunoștințe culinare

Cunoștințe culinare, Masterclas

Alege-ți preferința: la cuptor, la tigaie sau la grătar

Aceste tehnici culinare implică membrele sau pulpele superioare de pui întregi, cu piele, deși poți opta și pentru pulpe fără piele, în funcț... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Ospitalitatea românească la superlativ

Bucătăria românească este profund influențată de aproprierea diferitelor culturi și tradiții – de la cea greacă, turcească și slavă,... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Pui cu legume și multe altele

Jeremy Fox, un bucătar premiat din Statul de Aur (California – Golden State), a fost declarat “Cel mai bun bucătar în 2008” (Best New Chef 20... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ardeiul iute indian Teja

Ardeii iuți indieni Teja fac parte din grupa de ardei iuți Guntur cultivați în districtul Guntur, Andhra Pradesh, India. Sunt cunoscuți în într... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ar trebui să consumi mai mult usturoi și ceapă?

UsturoiDenumire botanică: Allium sativum, Familie: Amaryllis CeapăDenumire botanică: Allium cepa L., Familie: Amaryllis Atât usturoiul cât și ce... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Sfaturi culinare privilegiate din partea bucătarilor

Cu toții avem acel prieten care are abilitatea neobișnuită de a descoperi un restaurant modest, obscur, un adevărat deschizător de drumuri. Hei, ... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Neirosirea resturilor alimentare

Valoarea anuală a alimentelor irosite la nivel global este de 1 trilion de dolari și cântărește 1,3 miliarde de tone. Ce s-ar întâmpla dacă ar... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Sfecla mangold

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Tot despre Pablo și gătit

Mâncarea este omniprezentă în opera lui Picasso. Gândiți-vă la planta de tomate din studioul de pe strada Grands-Augustins, tocănița de anghil... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Lectură plăcută

Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Lectură plăcută

Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Muștarul, un condiment nepotrivit pentru cei slabi de înger

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Șapte moduri de a folosi lămâia la gătit

https://cocorico.ro/wp-content/uploads/2020/06/00-CCRC_LEMON_1.mp4 Lămâia este un fruct care crește într-o  specie de copac cu frunze verzi, ... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Eclectic, delicios și neașteptat

O diversitate de rețete de la cele mai inspirate femei-bucătar, patiseri, stiliști alimentari, brutari și creatori din lumea culinară, inclusiv: ... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Micro-legumele, esențele tari vin în sticluțe mici

Micro-legumele (verdețurile) sunt plante minuscule care sunt recoltate atunci când frunzele lor încep să crească, la aproximativ 14-21 de zile de... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Un an din viața unui bucătar de top

Restaurantul Noma din Copenhaga este câștigător de patru ori al premiului pentru „Cel mai bun restaurant din lume”, datorită bucătarului șef... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Salvia Officinalis

Salvia (Salvia officinalis) este de mai multe soiuri, incluzând aici salvia grecească, salvia pitică, salvia ananas, salvia tricoloră și salvia a... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Garnituri de legume pentru preparatele tale cu carne de pui

Ruffage este ghidul tău funcțional pentru prepararea și condimentarea legumelor într-o varietate de metode – de la înăbușire și frigere/... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Roșii cherry

Roșiile (tomatele) fac parte din familia umbrei nopții (Solanaceae) și, deși sunt cunoscute în mod tradițional sub denumirea de legume, în sens... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Învinge inflamația cu turmericul

Denumire botanică: Curcuma longa Familie: Zingiberaceae Turmericul (Curcuma longa) este unul dintre cele mai puternice condimente antiinflamator... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Suntem îndrăgostiți de Tieghan Gerard de la Half Baked Harvest

Tieghan Gerard is a food photographer, stylist, and recipe developer. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Cimbrul- curaj, bravură și forță

Jackie Middleton is a real food designer and the head #foodnerd at EARL Canteen Melbourne. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Masterclas

Cum să înăbuși carnea de pui

Puiul înăbușit reprezintă o modalitate excelentă de a obține un preparat plin de savoare, gătit la foc scăzut sau moderat. În cazul în care ... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, De pe internet

Bufet cu pui cu salsa verde de la The Guardian

Jackie Middleton este un adevărat designer culinar și coordonatoarea #foodnerd de la EARL Canteen Melbourne. Am ales una dintre poveștile sale din ... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Să gătim cu Restaurantul Malibu Farm

Această carte de bucate reprezintă Sudul Californiei visând la superlativ. Nu te poți abține și te vei lăsa purtat de rapsodia boemă personifi... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Laurus nobilis, coronița Greciei antice

Frunza de dafin, cunoscută și sub denumirea de laur, dafin adevărat și dafin dulce, este o materie primă în bucătărie care își face simțit... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Preferă șalotele în locul cepelor

Șalotele fac parte din aceeași familie liliacee (Allium cepa) precum ceapa, usturoiul și prazul. Deși arată ca niște cepe în miniatură, de fap... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Coriandru, un campion al detoxifierii

Atunci când vine vorba de coriandru, fie îl apreciezi, fie îl detești. Această plantă aromatică încântătoare și delicioasă este ideală pe... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

În cunoștință de cauză: Gătește frumos cu Athena Calderone

Athena Calderone este designer de interior, bucătar de casă și expert în divertisment. Ca fondatoare a destinației online EyeSwoon, ea își une... Citește Mai Multe


Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

O carte de poveste cu rețete din zona Mării Negre

Scriitoarea Caroline Eden a călătorit în întreaga lume, din Uzbekistan, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan și Kazahstan, până în Azerbaidjan, Turcia... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Radicchio sau cicoarea roșie

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Rozmarinul

Culinary herbs are your friends, so don’t be afraid to up your herb and spice game in the kitchen. Citește Mai Multe


×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.