Compania
Cine suntem(4)
Produsele noastre (4)
Distincții (2)
Alege Cocorico
Sustenabilitate
Știri și presă
Știați că?
Cocorico
Social media
Legal
Limba
Cocorico este marcă înregistrată AAylex One.
© Copyright Cocorico 2024
Meniu
Compania
Cocorico
Social media
Legal
Limba
Cocorico este marcă înregistrată AAylex One.
© Copyright Cocorico 2024
Aceste tehnici culinare implică membrele sau pulpele superioare de pui întregi, cu piele, deși poți opta și pentru pulpe fără piele, în funcț... Citește Mai Multe
Bucătăria românească este profund influențată de aproprierea diferitelor culturi și tradiții – de la cea greacă, turcească și slavă,... Citește Mai Multe
Jeremy Fox, un bucătar premiat din Statul de Aur (California – Golden State), a fost declarat “Cel mai bun bucătar în 2008” (Best New Chef 20... Citește Mai Multe
Ardeii iuți indieni Teja fac parte din grupa de ardei iuți Guntur cultivați în districtul Guntur, Andhra Pradesh, India. Sunt cunoscuți în într... Citește Mai Multe
UsturoiDenumire botanică: Allium sativum, Familie: Amaryllis CeapăDenumire botanică: Allium cepa L., Familie: Amaryllis Atât usturoiul cât și ce... Citește Mai Multe
Cu toții avem acel prieten care are abilitatea neobișnuită de a descoperi un restaurant modest, obscur, un adevărat deschizător de drumuri. Hei, ... Citește Mai Multe
Valoarea anuală a alimentelor irosite la nivel global este de 1 trilion de dolari și cântărește 1,3 miliarde de tone. Ce s-ar întâmpla dacă ar... Citește Mai Multe
Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe
Mâncarea este omniprezentă în opera lui Picasso. Gândiți-vă la planta de tomate din studioul de pe strada Grands-Augustins, tocănița de anghil... Citește Mai Multe
Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe
Am realizat cronica unora dintre cele mai frumoase reviste culinare de pe tot globul, pentru a vă garnisi măsuța de cafea. Fiecare titlu marchează... Citește Mai Multe
Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe
https://cocorico.ro/wp-content/uploads/2020/06/00-CCRC_LEMON_1.mp4 Lămâia este un fruct care crește într-o specie de copac cu frunze verzi, ... Citește Mai Multe
O diversitate de rețete de la cele mai inspirate femei-bucătar, patiseri, stiliști alimentari, brutari și creatori din lumea culinară, inclusiv: ... Citește Mai Multe
Micro-legumele (verdețurile) sunt plante minuscule care sunt recoltate atunci când frunzele lor încep să crească, la aproximativ 14-21 de zile de... Citește Mai Multe
Restaurantul Noma din Copenhaga este câștigător de patru ori al premiului pentru „Cel mai bun restaurant din lume”, datorită bucătarului șef... Citește Mai Multe
Salvia (Salvia officinalis) este de mai multe soiuri, incluzând aici salvia grecească, salvia pitică, salvia ananas, salvia tricoloră și salvia a... Citește Mai Multe
Ruffage este ghidul tău funcțional pentru prepararea și condimentarea legumelor într-o varietate de metode – de la înăbușire și frigere/... Citește Mai Multe
Roșiile (tomatele) fac parte din familia umbrei nopții (Solanaceae) și, deși sunt cunoscute în mod tradițional sub denumirea de legume, în sens... Citește Mai Multe
Denumire botanică: Curcuma longa Familie: Zingiberaceae Turmericul (Curcuma longa) este unul dintre cele mai puternice condimente antiinflamator... Citește Mai Multe
Tieghan Gerard is a food photographer, stylist, and recipe developer. Citește Mai Multe
Jackie Middleton is a real food designer and the head #foodnerd at EARL Canteen Melbourne. Citește Mai Multe
Puiul înăbușit reprezintă o modalitate excelentă de a obține un preparat plin de savoare, gătit la foc scăzut sau moderat. În cazul în care ... Citește Mai Multe
Jackie Middleton este un adevărat designer culinar și coordonatoarea #foodnerd de la EARL Canteen Melbourne. Am ales una dintre poveștile sale din ... Citește Mai Multe
Această carte de bucate reprezintă Sudul Californiei visând la superlativ. Nu te poți abține și te vei lăsa purtat de rapsodia boemă personifi... Citește Mai Multe
Frunza de dafin, cunoscută și sub denumirea de laur, dafin adevărat și dafin dulce, este o materie primă în bucătărie care își face simțit... Citește Mai Multe
Șalotele fac parte din aceeași familie liliacee (Allium cepa) precum ceapa, usturoiul și prazul. Deși arată ca niște cepe în miniatură, de fap... Citește Mai Multe
Atunci când vine vorba de coriandru, fie îl apreciezi, fie îl detești. Această plantă aromatică încântătoare și delicioasă este ideală pe... Citește Mai Multe
Athena Calderone este designer de interior, bucătar de casă și expert în divertisment. Ca fondatoare a destinației online EyeSwoon, ea își une... Citește Mai Multe
Scriitoarea Caroline Eden a călătorit în întreaga lume, din Uzbekistan, Ucraina, Rusia, Kârgâzstan și Kazahstan, până în Azerbaidjan, Turcia... Citește Mai Multe
Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe
Culinary herbs are your friends, so don’t be afraid to up your herb and spice game in the kitchen. Citește Mai Multe