COCORICO, certificat în premieră de către TUV Austria Romania pentru creșterea de pui în bunăstare, Sustenabil!

COCORICO, certificat în premieră de către TUV Austria Romania pentru creșterea de pui în bunăstare, Sustenabil!

TUV Austria Romania & AAylex ONE – Un Parteneriat de Succes

Citește mai multe pe Cine Suntem Noi

Facebook facebook.com/cocorico.ro

Instagram instagram.com/wesaycocorico

Share

22 februarie 2024

AAylex ONE a implementat Sistemul de Management pentru Bunăstarea Animalelor în conformitate cu standardul ISO 34700, fiind certificat de către TUV Austria Romania, pentru brandul său COCORICO.

Evaluarea realizată de TUV Austria România a confirmat respectarea cerințelor standardului ISO 34700 și aplicarea principiilor generale pentru bunăstarea animalelor în toate sistemele integrate de producție: ferme, stații de reproducție, fabrici de producție hrană pentru pui sau abatorizare, conform recomandărilor Organizației Mondiale pentru Sănătatea Animalelor. 

«  Interesul pentru bunăstarea animalelor de fermă este în creștere, iar societatea se ghidează întotdeauna după multiple considerente, cum ar fi cele științifice, etice, culturale și economice. Este esențial ca orice organizație serioasă să abordeze această problemă într-un mod credibil din punct de vedere științific. », declară Directorul General TÜV AUSTRIA ROMÂNIA.

Această certificare demonstrează angajamentul AAYLEX ONE de a furniza produse de calitate superioară, obținute fără a face compromisuri în respectarea regulilor de bunăstare animală.

Sustenabilitatea reprezintă UNA dintre direcțiile principale ale companiei AAylex ONE. Cocorico reprezintă carnea de pui naturală de calitate premium, comercializată în toate formele sale: proaspătă, gata de consum sau gata de gătit.

“Suntem probabil cea mai certificată companie de profil, cu certificări de sisteme și produse pentru siguranță alimentară, mediu și responsabilitate socială, certificate de lideri mondiali în domeniu, pentru o multitudine de standarde recunoscute și apreciate la nivel internațional. Cea mai recentă certificare obținută prin auditarea exigentă a activității grupului, de către TUV Austria, este cea aferentă standardului ISO 34700, pentru Pui crescut în bunăstare / Sustenabil.

Suntem bucuroși să putem obține carne naturală de pui, mereu proaspătă, pentru un profil nutrițional excepțional și gust delicios, produsă într-un sistem unic, integrat, folosind doar ingrediente naturale în hrana puiului și în modul de creștere durabilă (puii se mișcă în voie pe așternut de paie, beneficiază de hrană naturală și respiră aer și apă purificată).  Avem întotdeauna O SINGURĂ CALITATE: PREMIUM. Ne propunem să ajungem la un public larg, internațional, și să ne asigurăm că produsele noastre pot fi consumate de oricine, indiferent de religie, exigențe culinare sau nevoi nutriționale. “ declară – Cristian Bărbulescu, CEO AAylex ONE

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.