Creșterea puiului pentru consum uman

Creșterea puiului pentru consum uman

Citește mai multe pe
Adevărul Cocorico

Aflați mai multe despre
Cocorico Gama Noastră de Produse

Share

Sănătate

Totul începe cu siguranța alimentelor

Creșterea puilor cu grijă, într-un mod uman, asigură nu numai biosecuritatea și bunăstarea puilor, ci și siguranța alimentară, asigurarea calității produselor, gestionarea durabilă a mediului și o ambalare de înaltă calitate, pentru a prelungi durata de valabilitate a cărnii proaspete de pui.

O mare parte din această lucrare începe cu certificări care sunt indicatoare pentru biosecuritate, siguranță alimentară și practici etice. Certificările sunt, de asemenea, garanții asupra faptului că produsele de pasăre nu conțin hormoni de creștere, nu conțin antibiotice, nu conțin aditivi alimentari, nu conțin OMG-uri și multe altele. Multe dintre aceste certificări sunt confirmate la nivel național în România și sunt în conformitate cu directivele UE.

Atunci când achiziționați produse de pasăre, este important să verificați atent marca în care vă investiți încrederea. La Cocorico, suntem extrem de atenți în abordarea noastră privind managementul siguranței alimentare, care respectă următoarele standarde:

ISO 9001:2015
Această certificare îmbunătățește performanțele generale și oferă o bază solidă pentru inițiativele de dezvoltare durabilă.

ISO 14001:2015
Previne poluarea și riscurile de mediu, ceea ce demonstrează conformitatea continuă a companiei cu cerințele stipulate de legislația europeană pentru a minimiza impactul asupra mediului.

FSSC 22000
Această certificare a permis Cocorico să stabilească un Sistem de gestionare a siguranței alimentare, care demonstrează capacitatea companiei de a controla, preveni și elimina orice pericol legat de siguranța produselor alimentare.

IFS
Certifică faptul că AAylex respectă cerințele europene și standardele GFSI (Inițiativa Globală pentru Siguranța Alimentelor).

British Retail Consortium (BRC)
O certificare care îmbunătățește conformitatea companiei cu standardele globale de siguranță alimentară și protecția consumatorilor.

Business Social Compliance Initiative (BSCI)
Un protocol de audit care demonstrează angajamentul față de tratamentul etic al forței de muncă a companiei în toate ierarhiile departamentale.

Halal Certification
Cocorico a primit o certificare Halal, care demonstrează că producția de carne se realizează în conformitate cu directivele islamice.

SGS
Certificarea SGS indică faptul că producția de carne de pasăre din toate unitățile AAylex este 100% naturală, fără hormoni de creștere, fără antibiotice pentru a îmbunătăți creșterea, fără aditivi alimentari, nemodificată genetic – non OMG, fără aditivi furajeri și fără tehnici de procesare a cărnii, cum ar fi frăgezirea sau maturarea produsului final.

ANSVSA
În toate etapele de procesare, păsările sunt inspectate de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Romanian Accreditation Association (RENAR)
Laboratoarele Cocorico sunt certificate RENAR și sunt echipate cu cele mai noi tehnologii pentru a examina hrana păsărilor. Acestea asigură constituenții de hrană corespunzători și cea mai bună calitate în fiecare etapă.

Related Articles​

Scroll Up
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]