Pastramă cu garnitură de soia edamame

Pastramă cu garnitură de soia edamame

Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse

Ceramică de Denby Pottery

Share

Rețete

Cantitatea potrivită de boabe verzi crocante

Alege niște pastramă gata preparată și garnisește-o pentru masa de prânz sau prepară o cină rapidă. Pregătește o gustare, dar asigură-te că ai ingredientele necesare la îndemână.

De ce ai nevoie

  • 1 piept de pui –  pastramă
  • ¼ cană soia edamame
  • ⅛ cană fasole verde
  • ½ legătură de coriandru
  • 1 lingură zeamă de lămâie

Cum se prepară

  1. Dacă îți plac salatele reci, taie pastrama din piept de pui în felii subțiri și pune-le deoparte.
  2. Dacă îți place puiul cald, încinge ½ lingură de ulei de măsline într-o tigaie și pune pe foc pastrama pentru câteva minute.
  3. Scoate de pe foc și feliaz-o în felii subțiri.
    Între timp, dezgheață soia edamame, punând-o puțin pe foc.
  4. Poți pune pe foc fasolea verde împreună cu soia edamame.
    Toacă coriandrul și dă-l deoparte.
  5. Pune o parte din coriandru pe o farfurie și adaugă soia edamame și fasolea verde.
  6. Apoi, adaugă feliile de pastramă.
  7. Stropește farfuria cu zeamă de lămâie și presară apoi sare de mare.
CCRC HH E_0003_CookedChickenBreast048
CCRC_Recipes_4054

Related Articles​

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.