Pastramă cu garnitură de soia edamame
Rețete
Cantitatea potrivită de boabe verzi crocante
Alege niște pastramă gata preparată și garnisește-o pentru masa de prânz sau prepară o cină rapidă. Pregătește o gustare, dar asigură-te că ai ingredientele necesare la îndemână.
De ce ai nevoie
- 1 piept de pui – pastramă
- ¼ cană soia edamame
- ⅛ cană fasole verde
- ½ legătură de coriandru
- 1 lingură zeamă de lămâie
Cum se prepară
- Dacă îți plac salatele reci, taie pastrama din piept de pui în felii subțiri și pune-le deoparte.
- Dacă îți place puiul cald, încinge ½ lingură de ulei de măsline într-o tigaie și pune pe foc pastrama pentru câteva minute.
- Scoate de pe foc și feliaz-o în felii subțiri.
Între timp, dezgheață soia edamame, punând-o puțin pe foc. - Poți pune pe foc fasolea verde împreună cu soia edamame.
Toacă coriandrul și dă-l deoparte. - Pune o parte din coriandru pe o farfurie și adaugă soia edamame și fasolea verde.
- Apoi, adaugă feliile de pastramă.
- Stropește farfuria cu zeamă de lămâie și presară apoi sare de mare.