Piept de pui uns cu miere pe salată de varză și tarhon

Piept de pui uns cu miere pe salată de varză și tarhon

Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse

Citește mai multe pe Wikipedia

Ceramică de Anita Le Grelle

Cumpără de pe Terres de Rêves by Anita Le Grelle

Share

Rețete

O notă de dulceață

Dacă dulcele și săratul îți stimulează papilele gustative, atunci această combinație de miere, tarhon și varză ar trebui să o facă cu siguranță, pentru mesele de prânz și cină.

De ce ai nevoie

  • ½ kg piept de pui
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de miere
  • ½  varză rasă
  • 1 cană tarhon proaspăt
  • 1 linguriță sare de mare

Cum se prepară

  1. Unge bucățile de pui cu ulei de măsline și sare de mare.
  2. Dă la cuptor carnea de pui, la 200C, timp de 30 de minute.
    Scoate din cuptor și unge carnea de pui cu o lingură de miere.
  3. Lasă la cuptor încă 15 minute.
  4. În timp ce carnea de pui este încă la cuptor, călește varza într-o lingură de ulei de măsline timp de două minute.
  5. Scoate de pe foc și amestecă cu tarhon.
  6. Servește puiul uns cu miere pe un pat de tarhon și varză.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.