Muşchiuleţ de piept de pui cu sos de paprika românesc
Citește mai multe pe Cocorico Porții
Citește mai multe pe Chili
Citește mai multe pe Wikipedia
Citește mai multe pe Provence Cuisine
Share
Reţete clasice şi simple din România
Ardeii roşii şi roşiile cherry au multe carotenoide, acestea fiind precursorii vitaminei A care se găsesc în plante. Legumele roşii şi fructele sunt, de asemenea, o sursă bună de polifenoli antioxidanţi şi vitamina C. Încearcă această salată românească de ardei care conține ardei grași roșii, ardei portocalii și ceapă verde tăiată mărunt, pentru o masă simplă și sănătoasă.
Mod de preparare
- Salată din ardei tăiați mărunt
- 2 ardei graşi roşii
- 1 ardei portocaliu¾ cană de roșii cherry
- 2 cepe verzi
Taie ardeii în inele, apoi taie ceapa grosier. Transferă ingredientele într-un castron și adaugă roșiile cherry.
Prepararea puiului
- 1 kg de piept de pui fără piele, dezosat
- 3 linguri de ulei de măsline
- Zeama de la 1 lămâie.
- Un vârf de piper negru şi sare de mare
Lasă puiul la marinat timp de 1 oră sau peste noapte. Încălzeşte tigaia grill timp de 3 minute sau lasă puiul la foc mediu timp de 6 minute, pe o parte. Întoarce puiul pe partea cealaltă şi lasă-l alte 6 minute. Taie-l în felii şi pune-l deoparte.