Sfaturi culinare privilegiate din partea bucătarilor
Autorul Joe Warwick, Joshua David Stein, Evelyn Chen, Natascha Mirosch
Editorul Phaidon
Cumpără de pe Where Chefs Eat
Cumpără de pe Where Chefs Eat
Share
Acolo unde mănâncă bucătarii
Cu toții avem acel prieten care are abilitatea neobișnuită de a descoperi un restaurant modest, obscur, un adevărat deschizător de drumuri. Hei, unii oameni știu cum să identifice un loc cu preparate culinare surprinzătoare și delicioase. Ei bine, ce s-ar întâmpla dacă ai dispune de un ghid de buzunar culinar care să cuprindă 650 dintre cei mai importanți bucătari din lume, fiecare etalându-și sfaturile secrete pentru cele mai bune locuri de luat masa de pe glob? Vorbim despre locuri privilegiate pentru micul dejun, prânz, cină și gustări nocturne, de la Jason Atherton, Shannon Bennett, Helena Rizzo, Stephen Harris, Yotam Ottolenghi, Yoshihiro Narisawa și nenumărați alții!
De ce apreciem această carte
Scoate din ecuație ghicitul din alegerea restaurantelor, mai ales dacă plănuiești o călătorie în viitorul apropiat. Nu vă mai bazați doar pe Tripadvisor și navigația web după sfaturi utile. Această carte acoperă recomandări testate din peste 70 de țări – de la Irlanda la Estonia și de la Grecia, până la Africa de Sud.
Articole similare
Rețete de la femei energice din lumea gurmanzilor
Pui prăjit la tigaie cu cartofi și merișoare