Un an din viața unui bucătar de top

Un an din viața unui bucătar de top

Editorul Phaidon

Autorul René Redzepi

Instagram René Redzepi

Instagram Noma

Cumpără de pe A Work in Progress: A Journal

Cumpără de pe A Work in Progress: A Journal

Share

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

20 de rețete de la Bucătarul Șef, considerat geniul din spatele Noma

Restaurantul Noma din Copenhaga este câștigător de patru ori al premiului pentru „Cel mai bun restaurant din lume”, datorită bucătarului șef, considerat genial, René Redzepi. În cartea sa „O activitate în desfășurare: un jurnal (A Work in Progress: A Journal), acesta semnalează suișurile și coborâșurile întâmpinate în administrarea unui restaurant cu tot umorul și candoarea aferente. Acesta a așternut totul pe hârtie după ce a luat hotărârea de a ține un jurnal timp de un an, reflectând toată creativitatea de care s-a lăsat cuprins la Noma.

De ce apreciem această carte
vei arunca o privire în spatele scenei și vei afla tot ceea ce se întâmplă la Noma împreună cu informații despre procesul implementat de Redzepi – de la starea de bine pe care o transmite și până la agitația pe care o imprimă la locul de muncă. Vei avea, de asemenea, șansa de a încerca singur unele dintre rețetele sale imprevizibile, inclusiv un sos de trufe cu țelină sotată, chipsuri de scoici și cereale picante, călțunași și melci, precum și ciocolată de casă cu măduvă osoasă.

Articole similare

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare
Sfaturi culinare privilegiate din partea bucătarilor
Cărți de bucate, Cunoștințe culinare
Ospitalitatea românească la superlativ
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Coriandru, un campion al detoxifierii
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Salvia Officinalis
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.