O tradiţie toridă

O tradiţie toridă

Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse

Share

Rețete

Aripioare clasice buffalo

Ingrediente
Pentru aripioarele de pui

  • 1 kilogram de aripioare de pui
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • ½ linguriță de boia dulce
  • ½ linguriță de praf de usturoi
  • Sare de mare și piper negru

Pentru sosul buffalo

  • ¼ cană de sos iute (precum Sriracha)
  • 2 linguri de miere
  • 3 linguri de unt

Mod de preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 200°C. Amestecă toate ingredientele pentru aripile de pui. Pune-le într-o tavă de gătit tapetată cu hârtie de copt și lasă-le 40 – 45 de minute.
  2. Într-o tigaie, încinge untul până se topește, apoi adaugă sosul iute și mierea. Lasă la foc înăbușit timp de aproximativ 3 minute.
  3. După ce s-au copt, scoate aripile de pui din cuptor și adaugă sosul buffalo, amestecând bine. Lasă în cuptor încă 5 minute până când sosul se caramelizează.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.