Ciocănele cu confit de lămâie plin de vitalitate și salvie

Ciocănele cu confit de lămâie plin de vitalitate și salvie

Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse

Mai multe rețete Lemon Recipes

Citește mai multe pe Wikipedia

Ceramică de Feldspar

Citește mai multe pe Dutch Oven

Share

Rețete

Stăpânirea artei antice de conservare

De ce ai nevoie

  • 1 kg ciocănele de pui
  • 2 căni ulei de măsline extravirgin
  • 1 mănunchi de salvie
  • 2 lămâi, feliate subțire

Cum se prepară

  • Preîncălzește cuptorul la 150°C.
  • Aranjează ciocănelele de pui într-un ceaun/vas de copt.
  • Adaugă feliile de lămâie și salvia.
  • Presară sare de mare.
  • Toarnă tot uleiul de măsline extravirgin.
  • Coace la cuptor 2,5 – 3 ore.
  • Temperatura internă a puiului trebuie să atingă 74°C.

Related Articles​

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.