Ciocănele cu confit de lămâie plin de vitalitate și salvie
Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse
Mai multe rețete Lemon Recipes
Citește mai multe pe Wikipedia
Ceramică de Feldspar
Citește mai multe pe Dutch Oven
Share
Rețete
Stăpânirea artei antice de conservare
De ce ai nevoie
- 1 kg ciocănele de pui
- 2 căni ulei de măsline extravirgin
- 1 mănunchi de salvie
- 2 lămâi, feliate subțire
Cum se prepară
- Preîncălzește cuptorul la 150°C.
- Aranjează ciocănelele de pui într-un ceaun/vas de copt.
- Adaugă feliile de lămâie și salvia.
- Presară sare de mare.
- Toarnă tot uleiul de măsline extravirgin.
- Coace la cuptor 2,5 – 3 ore.
- Temperatura internă a puiului trebuie să atingă 74°C.