Tarhonul, noul coriandru

Tarhonul, noul coriandru

Citește mai multe pe Gama Noastră de Produse

Citește mai multe pe Wikipedia

Editorial pe Sage

Share

Rețete

Caserola de pui cu tarhon

De ce ai nevoie

  • ½ kg piept de pui
  • 3 morcovi
  • 1 sfeclă
  • 1 ceapă albă, tocată
  • 2 linguri de unt sau ghee (unt indian)
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 500 ml supă de pui
  • 1 buchet de tarhon
  • 1 lingură tapioca
  • 50g smântână
  • 1 lingură muștar de Dijon


Cum se prepară

  1. Taie carnea de pui în felii subțiri. Toacă morcovii și sfecla în bucăți mari. Încinge o tigaie la foc mediu și adaugă untul. Adaugă ceapa, usturoiul și pieptul de pui și amestecă până degajă o aromă specifică. Adaugă supa în vas și gătește timp de 30 de minute.
  2. Într-un bol separat, dizolvă tapioca în 3 linguri de apă. Adaugă smântâna, muștarul de Dijon și tarhonul și transferă conținutul în tigaie.
  3. Lasă pe foc până se îngroașă și apoi scoate de pe foc.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.