Pastramă de pui Capri mezze
Rețete
Pătrunde în bucătăria mediteraneeană, cu felii subțiri de carne de pui friptă, ulei de măsline extravirgin, capere picante și măsline verzi savuroase.
De ce ai nevoie
0,5 kg Cocorico piept de pui
Cum se prepară
- Preîncălzește cuptorul la 1800C. Asezonează pieptul de pui cu ulei și condimentează-l.
- Așază carnea de pui în centrul tigăii și prăjește-l timp de 15 – 20 de minute.
- Stropește suplimentar o farfurie cu ulei de măsline extravirgin.
- Aranjează pe farfurie bucățile de pui prăjit tăiate subțiri.
Garnisește cu capere și măsline verzi.
Farfurii achiziționate de pe piața de artizanat din Nazaret, situată în cartierul vechi al orașului, lângă Bazilica Bunei Vestiri. Strada Casa Nova, Nazaret.