O nouă viziune asupra preparatelor clasice
Rețete
Mușchiuleț de pui cu spanac cremos și ciuperci
Ingrediente
- 1 kilogram de mușchiuleț de pui
- 3 linguri de ulei de măsline
- 3 căței de usturoi, tăiați mărunt
- 3 căni de spanac
- ½ cană de ciuperci tăiate felii
- 1 cană de smântână groasă sau lapte de nucă de cocos
- Sare de mare și piper negru
Mod de preparare
Într-o tigaie grill, încălzește ulei de măsline timp de 3 minute și adaugă usturoi tocat. Pune feliile de mușchiuleț de pui și lasă-le la foc mediu timp de 6 minute pe o parte. Întoarce-le pe partea cealaltă și lasă-le încă 6 minute. Adaugă ciupercile și varsă smântâna groasă sau laptele de cocos. Adaugă spanacul, sarea de mare și piperul și lasă la foc încă 5 minute.
Articole similare
Rețete, Simplu
Supa crema de linte cu wursti
Rețete
Pastramă de pui Capri mezze
Rețete, Simplu
Supa crema de cartofi cu praz si wursti de pui afumati