Bucățele de pui dulce-acrișoare crocante

Bucățele de pui dulce-acrișoare crocante

Citește mai multe pe Cocorico Piept de Pui File

Share

Rețete

Ce-i mai bun dintre cele două senzații: dulce și acrișor!

Dacă papilele tale gustative sunt stimulate de dulceață și savoare, atunci credem că îți vor plăcea și aceste bucățele de pui dulci-acrișoare. Pentru ca bucățelele tale de pui să fie rumenite și crocante, cumpără un kilogram sau două de bucăți de pui cu piele. Pentru această rețetă am optat pentru uleiul de nucă de cocos, deși poți folosi și ulei de susan sau ulei de măsline.

De ce ai nevoie

  • 1 – 2 kilograme carne de pui cu piele
  • 2 linguri ulei de nucă de cocos
  • 1 lingură ulei de susan
  • 3 tulpini de praz, feliate pe lungime

Cum se prepară

  1. Încălzește uleiul într-o tigaie antiaderentă sau ceaun de fontă, la foc mediu.
  2. Prăjește ușor puiul pe ambele părți până se rumenește și este gata.
  3. După ce este gata, scoate-l de pe foc.
  4. Într-o tigaie separată, călește ușor prazul în ulei de susan timp de 5 minute și dă deoparte.
  5. Așază carnea de pui pe un pat de praz și stropește bucățile cu sos dulce-acrișor.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.