Atunci când dulcele și săratul sunt făcute să se potrivească

Atunci când dulcele și săratul sunt făcute să se potrivească

Citește mai multe pe Cocorico Chicken Thighs

Share

Rețete

Pulpe superioare de pui la cuptor tamari, cu miere

De ce ai nevoie

  • 1,5-2kg de pulpe superioare întregi
  • ¼ ceașcă de miere
  • 2 linguri de unt
  • 2 căţei de usturoi tocat
  • 3 cepe verzi, tăiate grosier
  • Sare de mare şi piper
  • 1 lingură de seminţe de susan

Cum se prepară

  1. Pre-încălzește cuptorul la 220° C.
  2. Amestecă toate ingredientele şi transferă totul într-un vas de yena.
  3. Lasă la cuptor timp de 25 de minute, apoi trece cuptorul pe funcția grătar pentru a rumeni puiul.
  4. Temperatura internă a puiului trebuie să ajungă la 74°C.
  5. Scoate pulpele de pui din cuptor și garnisește-le cu semințe de susan.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.