Prânzul de duminică perfect al stăpânului

Prânzul de duminică perfect al stăpânului

Citește mai multe pe Cocorico Gama Noastră de Produse

Editorial pe Lemons

Share

Rețete, Simplu

Pui fript cu lămâie și spanac

De ce ai nevoie

  • 1kg piept de pui
  • 500g de șalote
  • 5 frunze de dafin
  • 3 linguri de unt
  • Coajă și zeamă de la 1 lămâie
  • 4 căni de spanac
  • 2 căței de usturoi, tocați mărunt
  • 1 lingură ulei de măsline

 

Cum se prepară

  1. Preîncălzește cuptorul la 1800C. Unge pieptul de pui cu 2 linguri de unt topit și condimentează.
  2. Adaugă untul rămas într-un vas rezistent la cuptor și lasă-l la foc mediu.
  3. Adaugă carnea de pui și lasă pe foc 4 minute, pe fiecare parte.
  4. Pune șalotele în ceaun și adaugă frunzele de dafin, coaja de lămâie și zeama de lămâie.
  5. Mută ceaunul la cuptor și lasă-l la foc încă 25 de minute.
  6. Pentru a sota spanacul, încinge uleiul de măsline într-o tigaie și adaugă usturoi.
  7. Amestecă până se degajă o aromă specifică apoi adaugă spanacul cu un pic de sare.
  8. Lasă pe foc până când spanacul se înmoaie si apoi scoate-l de pe foc.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.