Să gătim cu Restaurantul Malibu Farm

Să gătim cu Restaurantul Malibu Farm

Editorul Clarkson Potter

Autorul Helene Henderson

Instagram Helene Henderson

Cumpără de pe Malibu Farm

Cumpără de pe Malibu Farm

Share

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Proaspăt, organic și local

Această carte de bucate reprezintă Sudul Californiei visând la superlativ. Nu te poți abține și te vei lăsa purtat de rapsodia boemă personificată de Malibu Farm, situată chiar la capătul digului Malibu, cu vedere la Oceanul Pacific. Patronul bucătar Helene Henderson împărtășește cele mai populare preparate ale restaurantului, cum ar fi, puiul cu șofran, lămâie și miere, okra crocantă, salată cu carne la grătar și dressing de salsa și altele, precum și delicatese locale care transpun liniștita Californie în propria-ți casă.

De ce apreciem această carte
Adorăm tușa caldă și personală imprimată de Henderson – la urma urmei, a început prin a găzdui cine intime în propria casă și prin a-și administra propria companie Lavender Farms Catering LA. Atenția pe care o acordă produselor locale și de sezon la Malibu Farm Pier Cafe and Restaurant este evidențiată în carte prin mâncăruri fermecătoare cu legume și preparate savuroase de pe litoral. De asemenea, nu ne-am putut abține să nu ascultăm poveștile și experiențele ei minunate ca fermier, caterer (furnizor de mâncare), bucătar personal și proprietar de restaurante în SoCal.

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.