Pui cu legume și multe altele

Pui cu legume și multe altele

Editorul Phaidon

Autorul Jeremy Fox and Noah Galuten

Instagram Jeremy Fox

Cumpără de pe On Vegetables

Cumpără de pe On Vegetables

Share

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Dezvoltarea experienței vegan (vegetariene)

Jeremy Fox, un bucătar premiat din Statul de Aur (California – Golden State), a fost declarat “Cel mai bun bucătar în 2008” (Best New Chef 2008) de către Food & Wine, a obținut trei nominalizări la premiul James Beard pentru „Cel mai bun bucătar: din Vest” (Best Chef: West) și a ajuns să fie menționat și în Los Angeles Times în topul “101 cele mai bune restaurante ale lui Jonathan Gold” 2013-2016 (Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants 2013 – 2016).

În cartea sa, Despre legume (On Vegetables), Fox vorbește despre tot ceea ce are legătură cu preparatele vegan (vegetariene), dar amintește și de încercările și tribulațiile prin care a trecut de la deschiderea restaurantului Ubuntu din Valea Napa încă din anul 2007. Unele dintre rețetele pe care le poți încerca includ gazpacho din sfeclă roșie, ciuperci zbârciog (morel) de țară la tigaie cu sos de usturoi verde, cremă de porumb, gem de smochine cu păstăi de vanilie uscată și alte peste o sută de rețete savuroase.

De ce apreciem această carte
Fox ne prezintă 160 de rețete practice pentru feluri de mâncare pe bază de legume, care pot însoți toate tipurile de preparate cu verdețuri și carne. Va fi mai simplu ca niciodată să obții 5 – 7 porții de legume și ceva în plus. Garnisește farfuria cu  pui și vei avea toate ingredientele dorite.

×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.