Pui cu legume și multe altele
Editorul Phaidon
Autorul Jeremy Fox and Noah Galuten
Instagram Jeremy Fox
Cumpără de pe On Vegetables
Cumpără de pe On Vegetables
Share
Dezvoltarea experienței vegan (vegetariene)
Jeremy Fox, un bucătar premiat din Statul de Aur (California – Golden State), a fost declarat “Cel mai bun bucătar în 2008” (Best New Chef 2008) de către Food & Wine, a obținut trei nominalizări la premiul James Beard pentru „Cel mai bun bucătar: din Vest” (Best Chef: West) și a ajuns să fie menționat și în Los Angeles Times în topul “101 cele mai bune restaurante ale lui Jonathan Gold” 2013-2016 (Jonathan Gold’s 101 Best Restaurants 2013 – 2016).
În cartea sa, Despre legume (On Vegetables), Fox vorbește despre tot ceea ce are legătură cu preparatele vegan (vegetariene), dar amintește și de încercările și tribulațiile prin care a trecut de la deschiderea restaurantului Ubuntu din Valea Napa încă din anul 2007. Unele dintre rețetele pe care le poți încerca includ gazpacho din sfeclă roșie, ciuperci zbârciog (morel) de țară la tigaie cu sos de usturoi verde, cremă de porumb, gem de smochine cu păstăi de vanilie uscată și alte peste o sută de rețete savuroase.
De ce apreciem această carte
Fox ne prezintă 160 de rețete practice pentru feluri de mâncare pe bază de legume, care pot însoți toate tipurile de preparate cu verdețuri și carne. Va fi mai simplu ca niciodată să obții 5 – 7 porții de legume și ceva în plus. Garnisește farfuria cu pui și vei avea toate ingredientele dorite.
Articole similare
Puiul înăbușit prezintă o carne fragedă și savuroasă
Rețete de la femei energice din lumea gurmanzilor