Roșii cherry

Roșii cherry

Citește mai multe pe Cherry Tomatoes

Citește mai multe pe Wikipedia

Share

Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Această dulceață va fi slăbiciunea ta

Roșiile (tomatele) fac parte din familia umbrei nopții (Solanaceae) și, deși sunt cunoscute în mod tradițional sub denumirea de legume, în sens botanic, sunt, de fapt, fructe. Roșiile cherry sunt doar unul dintre numeroase soiuri de tomate, inclusiv roșii galbene strălucitoare, roșii în formă de pere italiene și gogonele. Datorită culorii lor intense, tomatele sunt bogate în carotenoizi și reprezintă o sursă optimă de licopen, un antioxidant care protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi.

Data viitoare când vrei să prepari ceva în bucătărie, încearcă o rețetă de salată cu roșii cherry din abundență peste care presari puțin busuioc, orice varietate de brânză la alegere, împreună cu o simplă vinegretă și pui la grătar.

Mod de păstrare
Dacă vei cumpăra roșii necoapte, acestea trebuie păstrate la temperatura camerei, fără expunere directă la lumina soarelui. Se vor menține în această stare, până la o săptămână. Dacă se coc prea repede, le poți folosi imediat în preparate sau le poți muta în frigider.

CCRCHH-F-35

Related Articles​

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare
Tot despre Pablo și gătit
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Preferă șalotele în locul cepelor
Cărți de bucate, Cunoștințe culinare
Pui cu legume și multe altele
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Salvia Officinalis
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.