Garnituri de legume pentru preparatele tale cu carne de pui

Garnituri de legume pentru preparatele tale cu carne de pui

Cărți de bucate, Cunoștințe culinare

Garnituri de legume pentru preparatele tale cu carne de pui

Ruffage este ghidul tău funcțional pentru prepararea și condimentarea legumelor într-o varietate de metode – de la înăbușire și frigere/sotare până la gătire în cuptor și blisterare/coacere pe plită sau doar consumarea acestora sub forma lor naturală. Abra Berens, fermieră și co-fondatoare a Bare Knuckle Farm, și-a încercat mâna ca bucătar la Zingerman’s Deli and Local Foods din Chicago. Acum gătește pentru evenimente private la Granor Farms. În timp ce descrie fiecare legumă în parte care este combinată cu diferite texturi și arome, Ruffage oferă, de asemenea, o varietate de feluri de mâncare pe bază de carne, cum ar fi, piept de rață fript cu varză caramelizată și oțet și salată de praz marinată cu boabe de grâu, morcovi și somon la cuptor. Pe frontul vegetarian, unele preparate cu care te poți răsfăța includ castraveți blisterați/copți și iaurt cu chimion și pătrunjel, precum și varză rasă cu ulei de chili, coriandru și pepene galben la grătar.

De ce apreciem această carte
Ne place să citim despre puterea plantelor și gătitul sănătos din perspectiva unei fermiere. Berens îți oferă multe modalități de casă pentru ați prepara mâncărurile, inclusiv maioneză, dukkah-uri, unturi aromate și multe altele. Nu este cazul să te temi de legume sau să prepari din ele doar salate la minut.

Articole similare

Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Coriandru, un campion al detoxifierii
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Ar trebui să consumi mai mult usturoi și ceapă?
Cunoștințe culinare, Enciclopedia
Radicchio sau cicoarea roșie
Cărți de bucate, Cunoștințe culinare
Tot despre Pablo și gătit
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.