E timpul să treci de la carbohidrați la alimente sănătoase

E timpul să treci de la carbohidrați la alimente sănătoase

Find out more on Cocorico Gama Noastră de Produse

Citește mai multe pe Wikipedia

Cumpără de pe Amazon

Share

Rețete

Pilaf de conopidă cu ciuperci

A trecut timpul plictisitorului pilaf de conopidă, care are doar gust de … conopidă. Avem în vedere înlocuitori sănătoși, gustoși, ce emană arome îmbietoare și care te fac să îți dorești să mănânci și două porții. Ceapa caramelizată și ciupercile asigură acestui pilaf o aromă dulceagă și îi conferă statutul de garnitură perfectă pentru orice friptură de pui – se întâmplă să adorăm combinația de pui fript clasic cu garnitură de pilaf astfel preparat.


De ce ai nevoie

  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă medie, tocată mărunt
  • 1 conopidă medie
  • 1 cană de ciuperci feliate


Cum se prepară

  1. Pentru a prepara pilaf de conopidă, taie conopida în bucăți și dă-o pe răzătoare pentru a prepara „pilaful” sau folosește un blender până devine grunjoasă.
  2. Încinge o cratiță la foc mediu cu ulei de măsline.
  3. Adaugă ceapa și amestecă până când devine aurie.
  4. Adaugă ciupercile și pilaful de conopidă și lasă pe foc timp de 8 minute.
  5. Acoperă cu un capac pentru a fierbe rapid pilaful de conopidă.
  6. Postare pe rețelele de socializare: A trecut timpul plictisitorului pilaf de conopidă, care are doar gust de … conopidă.
  7. Am preparat un pilaf de conopidă cu ciuperci, care este plin de arome și se va asorta delicios cu următorul preparat cu carne de pui.
  8. Se întâmplă să adorăm combinația de pui fript clasic cu garnitură de pilaf astfel preparat Profită de rețetă acum.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.