Omletă la cuptor cu feta, baby spanac și cârnați din carne proaspătă de pui
Citește mai multe pe Noua Gama Noastră de Produse Cocorico Original the Cleanest Chicken Sausage
Chef Bercea Facebook
Citeste mai multe Instagram
Share
Rețete, Simplu
Nimic nu este mai bun decât un mic dejun hrănitor, savuros, cu omletă la cuptor cu feta, baby spanac și cârnați din carne proaspătă de pui.
Noi îți recomandăm: condimente naturale și cârnații Cocorico. Iată cât de ușor este să prepari un mic dejun delicios.
De ce ai nevoie
- Smântână lichidă 150g
- Brânză feta 100g
- Baby spanac 40g
- Cocorico Original – The cleanest Chicken Sausage – Natural afumat cu lemn de fag 4 Buc
- Ouă 8 Buc
- Unt 20g
- Iaurt grecesc 150g
- Micro salată 40g
- Pătrunjel 3 Fire
- Mărar 3 Fire
- Chivas 3 Fire
- Usturoi 2 Căței
- Roșii cherry 12 Buc
- Ulei de măsline 10ml
Cum se prepară
- Într-un castron se amestecă ouăle cu smântâna lichidă, brânza feta cuburi, cârnații felii și baby spanacul apoi se toarnă într-un vas de cuptor acoperit cu hârtie de copt și tapetat cu unt topit.
- Se pune în cuptor pentru 20-25 min la 150 grade.
- Roșiile cherry se asezonează cu sare, piper, verdețuri de Provence și ulei de măsline și se introduc la cuptor 10 min la 150 grade.
- Iaurtul grecesc se amestecă cu usturoiul tocat fin și verdețurile, se asezonează cu sare, piper și ulei de măsline după gust.
- Se completează preparatul cu microsalată.