Ficat clasic cu ceapă

Ficat clasic cu ceapă

Citește mai multe pe Cocorico Ficat de Pui

Citește mai multe pe Offals

Ceramică de Feldspar

Share

Rețete

Alimentează-ți organismul cu ficăței de pui bogați în proteine

Ia niște ficăței de pui și prepară-i super simplu și clasic, sotându-i rapid în ulei de măsline cu ceapă roșie. Consumul tuturor  părților de carne de pui reprezintă una dintre cele mai bune metode de a învinge inflamația din organism. Dacă vei consuma mușchi, supă de oase și organe precum ficatul, corpul uman va beneficia de toate instrumentele de care are nevoie pentru dezvoltare și refacere.

De ce ai nevoie

  • 0,5 kg ficat de pui
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 ceapă roșie tocată

Cum se prepară

  1. Încinge o tigaie cu 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu.
  2. Adaugă ceapa roșie tocată și soteaz-o până devine translucidă și aromată, timp de aproximativ 15 minute.
  3. Scoate ceapa din tigaie și dă-o deoparte.
  4. Adaugă 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
  5. Adaugă ficățeii de pui și prăjește-i timp de 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
  6. Pune cu o lingură niște ceapă călită pe o farfurie și adaugă lângă ficatul de pui. Delectează-te!
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.