Îți dorești un prânz ușor?
Rețete
Pui crocant cu salata romana
De ce ai nevoie
- ½ kg file de pui
- ¼ cană făină de migdale
- 1 lingură oregano uscat
- 1 lingură busuioc uscat
- 1 llingură pudră de ceapă
- 1 linguriță sare de mare
- 1 ou
- 2 căpățâni de salată romană little gem, date pe jumătate
- 1 cană quinoa
- 1 legătură de pătrunjel, tocat fin
Pentru dressing
- Zeama de la 1 lămâie
- 1 lingură tahini
- ½ lingură miere
Cum se prepară
Preîncălzește cuptorul la 2250C. Pentru a face firimiturile de pâine fără gluten, combină făina de migdale, cu oregano, busuioc, pudră de ceapă și sare de mare într-un bol. Bate oul într-un bol separat. Înmoaie fiecare file de pui în amestecul de ou, apoi în amestecul de făină de migdale. Transferă fiecare file într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Introduce-le la cuptor timp de 20 de minute și coace-le până când devin aurii și crocante.