Cunoștințe culinare

Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ardeiul iute indian Teja

Ardeii iuți indieni Teja fac parte din grupa de ardei iuți Guntur cultivați în districtul Guntur, Andhra Pradesh, India. Sunt cunoscuți în într... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Ar trebui să consumi mai mult usturoi și ceapă?

UsturoiDenumire botanică: Allium sativum, Familie: Amaryllis CeapăDenumire botanică: Allium cepa L., Familie: Amaryllis Atât usturoiul cât și ce... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Sfecla mangold

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Muștarul, un condiment nepotrivit pentru cei slabi de înger

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Șapte moduri de a folosi lămâia la gătit

https://cocorico.ro/wp-content/uploads/2020/06/00-CCRC_LEMON_1.mp4 Lămâia este un fruct care creÈ™te într-o  specie de copac cu frunze verzi, ... CiteÈ™te Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Micro-legumele, esențele tari vin în sticluțe mici

Micro-legumele (verdețurile) sunt plante minuscule care sunt recoltate atunci când frunzele lor încep să crească, la aproximativ 14-21 de zile de... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Salvia Officinalis

Salvia (Salvia officinalis) este de mai multe soiuri, incluzând aici salvia grecească, salvia pitică, salvia ananas, salvia tricoloră și salvia a... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Roșii cherry

Roșiile (tomatele) fac parte din familia umbrei nopții (Solanaceae) și, deși sunt cunoscute în mod tradițional sub denumirea de legume, în sens... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Învinge inflamația cu turmericul

Denumire botanică: Curcuma longa Familie: Zingiberaceae Turmericul (Curcuma longa) este unul dintre cele mai puternice condimente antiinflamator... CiteÈ™te Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Cimbrul- curaj, bravură și forță

Jackie Middleton is a real food designer and the head #foodnerd at EARL Canteen Melbourne. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Laurus nobilis, coronița Greciei antice

Frunza de dafin, cunoscută È™i sub denumirea de laur, dafin adevărat È™i dafin dulce, este o materie primă în bucătărie care își face simÈ›itÄ... CiteÈ™te Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Preferă șalotele în locul cepelor

Șalotele fac parte din aceeași familie liliacee (Allium cepa) precum ceapa, usturoiul și prazul. Deși arată ca niște cepe în miniatură, de fap... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Coriandru, un campion al detoxifierii

Atunci când vine vorba de coriandru, fie îl apreciezi, fie îl detești. Această plantă aromatică încântătoare și delicioasă este ideală pe... Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Radicchio sau cicoarea roșie

Braising chicken is an excellent way to get a ton of flavour into your dishes while cooking at low to moderate temperatures. Citește Mai Multe


Cunoștințe culinare, Enciclopedia

Rozmarinul

Culinary herbs are your friends, so don’t be afraid to up your herb and spice game in the kitchen. Citește Mai Multe


×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.
×
[ivory-search id="2323" title="Default Search Form"]
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora.